Oculus Rift Kopen

Wil jij ook de Oculus Rift kopen? De Oculus Rift staat bekend als een van de beste VR Brillen tot op heden gemaakt. Met het nieuwe Rift & Touch pakket heb je letterlijk het beste in handen op het gebied van virtual reality. Deze bril is in Nederland verkrijgbaar via de Unbound webshop.

De Oculus Rift Virtual Reality Bril

De Oculus Rift is een zeer speciale virtual reality bril. De bril kan zware immersive vr-gaming spellen en films aan, waardoor het een absolute aanrader is. Dankzij deze geweldige bril is het mogelijk om helemaal naar onder, boven, links en rechts te kijken en zelfs rondjes te draaien!

Eigenlijk is de VR bril van Oculus Rift niet met andere vr brillen te vergelijken. Er zijn een hele hoop VR-games die je kunt spelen met bijvoorbeeld de Oculus Rift.

In onderstaand filmpje kun je zien hoe geweldig het is om met een Oculus Rift VR bril spellen te spelen:

Wat je allemaal kan doen met de Oculus Rift

De Oculus Rift is een van de meest geavanceerde VR brillen die er op dit moment is. Met een aanpasbare hoofdband is de vr bril ook geschikt voor mensen die een bril dragen. Daarnaast is de bril van zeer licht materiaal gemaakt, waardoor je hem amper op je hoofd voelt zitten, wat moet zorgen voor een perfecte game ervaring.

Geschiedenis van de Oculus Rift

Minder dan twee jaar geleden kreeg het bedrijf Oculus 2,5 miljoen dollar op Kickstarter.

Om de woorden “Geschiedenis van de Oculus Rift” te schrijven is een beetje grappig, omdat het echt bestaan ​​van het bedrijf nog maar kort is geweest. Van de lancering van hun Kickstarter-campagne tot aan hun enorme overname, waren slechts 601 dagen verstreken. 

Rond zijn 15de begon Palmer Luckey verliefd te worden op het concept van de virtuele realiteit. Overdag gaf hij les aan de lokale gemeenschap. ’s avonds was hij de oprichter en beheerder van ModRetro, een community gewijd aan het veranderen van vintage gaming consoles zoals bijvoorbeeld het draagbaar maken van een N64 of een Xbox in een pakket halverwege zijn oorspronkelijke grootte – dat soort dingen.

Palmer’s favoriete ding om op te halen? Vroege pogingen tot virtual reality headsets. In de jaren ’80 en ’90 hebben tientallen bedrijven geprobeerd om VR-headsets in de markt te zetten. Ze zijn nagenoeg allemaal mislukt, en hard ook. Sommigen waren te duur, maar de meeste werkte gewoon en waren de moeite niet waard.

Hij vergroot zijn collectie vr brillen overal; van de verkoop van industriële liquidatieverkoop tot aan overheidsveilingen. Met goed zoeken krijgt hij soms headsets die eerst voor bijna 100.000 dollar  gemaakt zijn, voor minder dan 100 dollar. Volgens zijn eigen schattingen heeft Palmer de grootste privé-collectie van virtuele reality headsets ter wereld.

Facebook heeft het bedrijf voor bijna 2 miljard dollar overgenomen in het jaar 2014.

Oculus rift kopen? oculus rift kopen

Oculus Rift kopen? Door op de afbeelding te klikken wordt je doorverwezen naar de website van de verkoper.

Meer weten over virtual reality? >> Wat is Virtual Reality?