Open Huizen Dag 7 april 2018

Dat er flink wordt gebouwd in Bergen op Zoom had je vast wel in de gaten. Zeker in Gageldonk-West staan ze niet stil. De laatste jaren zijn er heel wat woningen gerealiseerd, maar klaar zijn ze er nog lang niet. Wij vertellen wat meer over de plannen in deze wijk, ben je gelijk op de hoogte.

In Gageldonk-West komen ruime nieuwbouwwoningen tegen lage energielasten. Eengezinswoningen met een tuin, appartementen met een zonnig balkon. Je kan ze kopen, maar ook huren in de sociale of vrije huursector. Tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 7 april kan je er alvast een kijkje nemen.

Bewonder de bouw

Tijdens de open dag is er van alles te zien en te doen. Zo wordt er op maar liefst drie locaties gebouwd. In de Acacialaan zijn ze bezig met 41 eengezinswoningen en aan de Gentiaanstraat met nog eens 18 koopwoningen. Aan de Ericalaan komen drie appartementenblokken met in totaal 55 woningen in een mix van huur en koop.

Virtual reality

Wil je zien hoe het eruit komt te zien, neem dan zaterdag een kijkje in één van de modelwoningen. In het Acaciahof presenteert Stadlander haar levensloopbestendige MorgenWonen-woning. In de Beukstraat kun je een modelappartement bezichtigen. Ook leuk: je kan virtueel door enkele nieuwbouwwoningen lopen met behulp van een virtual reality bril. Of stap in een hoogwerker om het uitzicht vanaf de toekomstige balkons te beleven. De medewerkers van Stadlander en Lithos vertellen je graag meer over de nieuwbouwwoningen.

De Open Huizen Dag is op zaterdag 7 april tussen 11.00 en 14.00 uur.

Bron: Indebuurt.nl

Rate this post