Handige VR-accessoires

Ook met Virtual Reality kun je de meest toffe games spellen. Het is een compleet andere ervaring dan dat we gewend zijn van de standaard PlayStation of Xbox. Ook gaan bedrijven mee met de hype rondom VR. Zo zijn er genoeg Virtual Reality accessoires gemaakt, waarvan we hier de beste op een rijtje hebben gezet.

Ook PlayStation heeft een hoop producten gemaakt die speciaal werken met de PSVR. Zo zijn er verschillende controllers en andere Virtual Reality accessoires. Er zijn niet alleen Virtual Reality accessoires, maar natuurlijk ook games zoals Superhot VR.

Voor de beste VR-ervaring is het handig om goede spullen te hebben. Daarom hebben wij de vijf beste Virtual Reality accessoires die je moet hebben op een rijtje gezet.

De opbergtas

Het zal je maar net gebeuren: je bergt je VR bril ergens op en even later ziet je bril er vies en stoffig uit. Met een beetje pech gaat je bril zelfs kapot. Om dit te voorkomen kun je een opbergtas kopen.

Zo kun je met deze universele opbergtas voor VR-brillen je PS4 VR-bril, HTC Vive of Oculus Rift veilig meenemen. Deze opbergtas kun je voor € 39,99 kopen, zodat je jouw VR bril kunt beschermen tegen alle schade, viezigheid en andere nare zaken.

Bron / artikel van: XGN

3.5/10 - (10 stemmen)