360 Graden Camera

Met een 360 graden camera kan je, zoals de naam doet beweren, een video opname maken van 360 graden om je heen. De meeste modellen zijn tevens geheel water-, stof- en schokbestendig gemaakt. De gemiddelde 360 graden camera weegt bijna niks en is dus gemakkelijk mee te nemen. Je kunt ze gebruiken om spectaculaire sportbeelden mee vast te leggen, maar het is ook zeer geschikt om onderwaterbeelden van bijzondere vissen vast te leggen. 

360 Graden Camera kopen

Door middel van de handige bluetooth-functie is het zeer eenvoudig om deze beelden met vrienden en familie te delen. De 360 graden camera’s zijn beschikbaar in 4K én Full HD kwaliteit. De camera’s zijn beschikbaar in zowel ronde vormen, als vormen van een handvat zodat ze makkelijker vast te houden zijn. Er zijn soortgelijke cases als voor een Go-pro beschikbaar waardoor de camera’s gemakkelijk op bijvoorbeeld een sporthelm, drone of filmstok te bevestigen zijn. Er zijn een hoop verschillende camera’s die uiteraard ook veel kunnen verschillen in prijs en kwaliteit. Het is de truc om de juiste camera te vinden voor jouw film-behoeften.

Samsung gear 360

Een van de beste 360 graden camera’s van dit moment is de Samsung Gear 360. Je kunt onder andere livestreamen via alle social media kanalen en via wifi en bluetooth koppel je je camera aan je smartphone. De videoresolutie is Ultra HD, oftewel 4K. De camera is waterbestendig, stofbestendig en de accu gaat meer dan 2 uur mee. Met een micro SD kaart sla je de haarfijne beelden op. De camera is voorzien van een handige grip, zodat deze tijdens het filmen niet uit je hand kan vallen. Door middel van een klein LCD scherm kan de batterijduur afgelezen worden.

Let op! De camera kan alleen gekoppeld worden aan de volgende smartphones: Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, Note5, S6, S6 Edge, S6 Edge+, A5/A7 die draaien op Android 5.0 of hoger. En de iPhone 7, 7+, 6S, 6S+, SE die draaien op iOS 10.0 of hoger.

Het filmen in 360 graden voegt een extra dimensie toe aan je opnames. De kijker / filmer is het middelpunt van de opname en heeft de volledige bewegingsvrijheid.