Alle VR-Brillen

De verschillende VR-brillen

Vr brillen zijn tot nu toe te onderscheiden in  4 verschillende soorten;

Smartphone VR-brillen

Een veelgebruikte VR-bril is de zogenaamde Smartphone vr bril, waar je je smartphone in kunt schuiven via een klepje aan de zijkant. Deze brillen zijn makkelijk in gebruik omdat je alleen je telefoon in het apparaat hoeft te steken. Je kijkt dus als het ware naar je eigen mobiele telefoonscherm. Elke moderne mobiele telefoon past in deze brillen!

Kijkdoos 360°

Een doe-het-zelf pakket om een eigen kartonnen VR-bril te maken. Vervolgens kun je jouw smartphone er in plaatsen en begeef je je in de virtuele wereld. Het in elkaar zetten is écht niet moeilijk.


€7,95

Zeiss ONE Plus

Een VR-bril die speciaal ontworpen is voor het ultiem beleven van de virtuele wereld. Daarnaast heeft de bril een universele smartphone-houder, zodat alle telefoon er goed in passen.


€129,00

Meest gekozen

Homido VR Headset V2

Een VR-bril die ontworpen is voor alle Android en iOS telefoons. Daarnaast beschikt Homido over een eigen digitale VR-omgeving waar je de vetste games en films kunt downloaden.


€69,95

Best gekozen vr brillen

Een andere soort VR-bril, is de standalone VR-bril. Deze bril opereert alleen en hoeft niet met een ander systeem in verbinding te komen. Naar verwachting zal er in de toekomst meer research gedaan worden naar dit soort high tech vr brillen. Er zijn op het moment nog niet heel veel van dit soort vr brillen op de markt te vinden, maar daar komt volgens de leveranciers heel snel verandering in.

PLAN - PRICE

Description

Description

HTC Vive 

699,00

Razer OSVR HDK 2.0

379,00

Sony PlayStation VR - PS4

344,00

Meest gekozen

Samsung Gear VR 

139,95

 

Voor het complete overzicht in de webshop van Expert.nl, klik je hier.

vr brillen

 

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over virtual reality? Klik dan hier.

 

Alle VR-Brillen
8.7 (86.67%) 3 votes