The Last of Us 2 kopen

Wie The Last of Us gespeeld heeft, kan onwaarschijnlijk niet meer wachten tot het tweede deal van de briljante serie op de markt komt. Het is nog onduidelijk wanneer de game in de schappen komt te liggen maar naar alle waarschijnlijkheid nog wel in het jaar 2018.

Last of us 2 release datum

Hoewel de exacte datum nog even op zich laat wachten, kan je al wel een pre-order plaatsen op verschillende websites:

Als je de game nu al koopt, krijg je hem sowieso als een van de eerste in handen!

Het verhaal

The Last of Us: Part 2 speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van de eerste game af en focust opnieuw op Ellie en Joel. “Uiteindelijk draait The Last of Us om Joel en Ellie”, zo verklaart creative director Neil Druckmann. Vandaar dat er ook gekozen is voor ‘Part 2’ in de titel. Waar je in de eerste game als Joel speelde en maar kort Ellie bestuurde (haar hoofdrol in de Left Behind DLC even daarbuiten gelaten), kruip je voor het tweede deel volledig in de huid van Ellie.

The Last of Us: Part 2 gameplay

Naughty Dog heeft nog geen woord over de gameplay van The Last of Us – Part 2 gesproken. Op de concept art zie je dat de beschaving nog steeds een puinhoop is en dat de natuur de overhand neemt. Het is dan ook logisch dat de lijn van de eerste game wordt voorgezet. Je probeert jezelf en je kompanen in leven te houden met geïmproviseerde wapens zoals bakstenen, flessen, en maakt je eigen wapens. Daarnaast moet je af en toe voorbij vijanden sluipen, zeker wanneer je in de minderheid bent tegenover “de infected”.

Gezien de eerste game niet eindigde met een remedie tegen hen, moet je namelijk voor de zombies blijven uitkijken. De weinige gezonde mensen die overblijven in de ruïnes, zijn nu overgegaan tot roven en moorden om in leven te blijven en vormen zo ook een flinke dreigend. Daarnaast zul je nu moeten afrekenen met de Fireflies. Na de moorddadige acties van Joel aan het einde van de eerste game, zijn die ongetwijfeld uit op vergelding. Bovendien hebben ze Ellie nog steeds nodig om onderzoek te doen!

The Last of Us 2 kopen
5.3 (53.33%) 15 vote[s]