Black Friday 2018

Op 23 november 2018 barst Black Friday weer los. Black Friday is altijd de vrijdag na Thanksgiving. Deze “feestdag” is overgewaaid vanuit Amerika en staat bekend als start voor het inkopen van kerstkadootjes. In Amerika is iedereen op die dag vrij, en deze dag wordt dan ook dikwijls gebruikt om alvast kerstinkopen te doen. Op Black Friday hebben winkels en webshops daarom veel aanbiedingen. Ook bij Coolblue vind je producten met hoogoplopende kortingen op deze dag.

Wat heb je aan Black Friday?

Omdat Black Friday aanbiedingen tegenwoordig ook in Nederland veelvoudig beschikbaar zijn, kun je enorme kortingen op mooie producten krijgen. De meeste Nederlandse webwinkels hebben wekelijks diverse aanbiedingen maar de aanbiedingen zijn tijdens Black Friday nóg een stuk extremer.

Kortingen lopen soms op tot wel 80% van de originele adviesprijs! Vooral de aanbiedingen van de cateogorieen elektronica, mode en witgoed kunnen buitengewoon scherp zijn. Ook vr brillen horen hier onder natuurlijk!

Wanneer is het Black Friday?

De Black Friday deals starten eind november, wat een zeer goede timing is. Een paar weken later is Sinterklaas, en daarna staan Kerst en Nieuwjaar om te hoek. Dit zijn natuurlijke dure maanden, dus daarom valt Black Friday voor de plannende inkoper altijd op een goed moment!

Black Friday deals Bol.com

Witgoed
Kleding
Gadgets
Accesoires

Black Friday deals BCC

Witgoed
Kleding
Gadgets
Accesoires

Black Friday deals Mediamarkt

Witgoed
Kleding
Gadgets
Accesoires

Black Friday deals Wehkamp

Witgoed
Kleding
Gadgets
Accesoires

Black Friday deals Coolblue

Coolblue-Logo

Witgoed
Kleding
Gadgets
Accesoires

In onderstaand fragment kan je alvast even genieten van de Black Friday gekte die er in Amerika elk jaar plaatsvindt. 

5.8
20